Wednesday, July 17, 2013

Paceville – pulsul distactiei din Malta

Paceville este locul in care ziua te poti bucura de plajele minunate, de magazine si de restaurante, iar noaptea, de cluburile si barurile care fac palpitanta viata de noapte din Malta.


Saint Julian's este o destinatie de vacanta foarte populara de pe coasta malteza. Micul oras cu arhitectura italiana si spaniola are multe atractii turistice, precum Palatul Spinola, construit in 1688, sau Old Parish Church. Cartierul Paceville, din St. Julian's, a devenit, in ultimii ani, centrul petrecerilor pentru tursitii care vin in Malta. Un fel de versiune malteza a insolitului cartier londonez Soho, Paceville este intesat de restaurante, baruri si cluburi, fiind locul in care lumea vine sa se distreze si sa fie vazuta. Fosta inchisoare militara in anii ’30 a devent astazi cel mai fierbinte punct de pe insula la lasarea serii. Daca vrei sa-ti incerci norocul, intra la Dragonara Casino, care are si un restaurant foarte bun. O alta varianta pentru o cina excelenta ar fi restaurantele din golful St. George, foarte pitoresti, de unde poti admira marea.
Dar Paceville are o multime de tentatii si ziua: magazine, un cinema multiplex, o sala de bowling imensa si piscine… Turistii care aleg aceasta zona trebuie sa stie ca Paceville nu inseamna doar discoteci si baruri, ci si un loc in care poti face plaja si inota, in Golful St. George, iar pentru cei doresc sa se cazeze in zona exista variante pentru toate buzunarele, de la hosteluri pentru studenti la hoteluri de cinci stele. In ciuda vietii de noapte agitate, cartierul este foarte sigur. Hotelul InterContinental, aflat la 300 de metri de golful St. George, are piscina exterioara (pe acoperisul cladirii) si interioara, piscina pentru copii, plaja privata, centru SPA si fitness, Kids Club si babysitting la cerere. De pe terasa, poti admira portul si traditionalele vase de pescuit, luzzu.
Restaurantul hotelului are faima ca prepara cele mai bune retete cu fructe de mare, asa ca trebuie sa le incerci!

Sursa: a1.ro 

No comments:

Post a Comment